Reif´s Jessie er født her hos os, af Perle i 2022. Hun er sjov kærlig tilidsfuld, hun synes der er en fest at udstille, og elsker at vise sig frem i ringen, hun er flere gange blevt bedst baby/hvalp, placeret i Bis, samt blevet den mest vinden baby ved chihuahua i KSS. Har mange Junior Champion Titler.

hun er avlsgodkendt.Reif´s Hope er født her hos os af Perle i 2021. Hun er en sød og kærlig pige, med masser af krudt, elsker at hygge i sengen. hun har været bedst baby til 2 udstillinger i KSS. og Excellent i junior klasse.


hun er avlsgodtkent. føder nemt hvalp, og en super mor.Reif`s Diamond er født her den 21.09.19. er er en glad dreng fuld af krudt og ballade.
Han har været udstillet i DKK med fine resultater og gode kritikker.

Han er avlsgodkendt i DKK, og står til rådighed til paring. pris kr. 3.000, kr for spring og 1500 kr. pr levende hvalp ved 21 dage. Gratis omparing hvis tæven går tom


Bonito´s Chihuahua Giulia Nannaer født på Falster 2014, hun er en meget kærlig hund og en fantastisk mor for sine hvalpe. Nanna synes ikke om at gå på udstilling, men har været af sted nogle gange, hvor hun har fået nogle fine beskrivelser, Very Good og Excellent.


Nanna er nu pensioneret


My Pure Dreams Queen Of The Night. Perle er født på Sjælland i 2017. Hun er meget aktiv, hun elsker at gå tur, har gået lidt agility og går udstillinger, hun blev Bedst Hvalp 2018, og har efterfølgende fået Excellent og CK.

Hun er en rigtig god mor og føder nemt hvalpen.

Perle er nu pensioneret.


Love Bundles Dancing Through Magic Disko født i Kbh 2018 Han blev bedst Baby, men blev desværer for stor til at gå udstilling, han har mange sejer som Junior handler hund, med min søn Victor,


Bedst junior handler 3 år i træk i DDH


Han er nu kastereret da hans afkom også bliver storer.

Del siden